18 år och väntar en son!

Jag heter Felicia Bergkvist och jag är 18 år. Jag är egentligen en helt vanlig tjej, det som skiljer mig ifrån andra är att jag och min pojkvän väntar barn. I augusti är vår prins beräknad. Min pojkvän heter Saif, han kommer från Irak och är världens finaste kille, han och hans familj har stöttat mig genom allt. I juni får vi våran första lägenhet tillsammans, så jag kommer väl kort och gott blogga om min graviditet, är i vecka 29 nu. Ni kommer också att få följa med på ”vårat steg” ut i vuxenlivet. Vi är trots allt väldigt unga och vi är tvungna att växa upp mycket snabbare än andra i vår ålder. Jag skriver mycket om mina känslor också. Jag har en del jobbiga saker i bagaget som jag inte har tagit upp i bloggen än, syftet är väl att jag ska skapa ett förtroende för er läsare så att jag kan dela med mig och skriva av mig av det som en gång fick mig att må så otroligt dåligt.

18 år och väntar en son!
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 votes, average: 3,29 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.