ettmirakel – 17år och gravid

Hej, mitt namn är Johanna och jag bor i en by som heter Finspång här bor jag med min mamma, pappa och små syskon. Jag var 16 år då jag fick reda på att jag var i andra månaden. Jag bestämde mig då för att behålla det lilla livet. Jag fyllde 17 i april så nu är jag allså 17 år. Och i min blogg kommer ni få läsa om min graviditdet, min vardag och lite sånt och även som en ung mamma när lillan har kommit. I juli fick jag reda på att jag väntade en liten flicka som ska ha namnet Althea. Jag är även ensam gravid pga att Altheas pappa lämnade oss när han fick reda på att jag var gravid. Men jag tror vi klarar oss mycket bättre utan honom. Jag verkligen älskar det lilla livet där inne i magen!

ettmirakel – 17år och gravid

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 votes, average: 2,33 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.