Gastric bypass opererad och gravid

Att vara gravid efter en gastric bypass operation

Det är många tankar som flyger runt i huvudet på mig just nu.

2004 fick jag mitt första barn. Min relation med min sons pappa sprack ganska så fort och det har varit en lång resa där också. Men det är en helt annan resa.
Fyra år senare träffade jag min nuvarande pojkvän. Det är även han som är pappa till bebisen i magen.

2012 gjorde jag en gastric bypass operation, där tolvfingertarmen samt den största delen av magsäcken kopplas bort. Även det har varit en resa med många utmaningar. Men även det är en annan historia.

Nu två år efter min operation är jag gravid. Jag har alltid velat ha många barn och min son har velat ha syskon väldigt länge, så vi är hur glada som helst över att våren lilla familj kommer bli större. Även pappan till barnet är överlycklig, men han önskar helst inte vara (känslomässigt) med i den här bloggen. Så det får man respektera.

Hittills har det inte varit en lätt resa. Det är främst för min skull jag har skapat den här bloggen, men även för andra kvinnor som är, eller vill bli, gravid som genomfört en gbp-operation. Men kanske även för alla andra som väntar barn, känner någon som planerar barn, känner någon som gjort en gbp-operation. För er alla som är nyfikna över detta ämne helt enkelt.

Jag kommer nog skriva mest om mina tankar, mående, maten, familjen med mera.

Gastric bypass opererad och gravid
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 1,00 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.