Man ångrar bara det man INTE gjort

Väntar mitt första barn i oktober, lider av depression och förlossningsrädsla. Skriver mycket om mina tankar kring graviditeten och förlossningen. Skriver även ibland om mina genustankar. Pysslar och bakar mycket, vilket även det speglas i bloggen. Bor i Lund med sambo och hund.

Man ångrar bara det man INTE gjort
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 3,50 out of 5)
Loading ... Loading ...

mylily.blogg.se

Jag drabbades av en druvbörd i mars och i min blogg kan man följa mig från att bli friskförklarad från druvbörden till en ny graviditet.

mylily.blogg.se
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 3,80 out of 5)
Loading ... Loading ...

ivfresan

Jag är 39 år och arbetar som förskolelärare. Lever tillsammans med min man och en katt och har under nio år försökt att bli föräldrar med hjälp av IVF. Förlorade vårt första barn i plötslig spädbarnsdöd en månad innan beräknad förlossning och bloggen handlar främst om ofrivillig barnlöshet, sorgearbete efter förlusten av ett barn men även om lite triviala vardags bekymmer i största allmänhet.

ivfresan
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 votes, average: 3,30 out of 5)
Loading ... Loading ...

Sanna – 24år & tvåbarnsmamma

Här kan du följa och få glimtar ur min vardag, ta del av tankar och funderingar som rör allt från graviditet, barnsäkerhet, resor, familjeliv, förhållande till enkla bullrecept, pyssel och fotograferingar.. och annat nonsens som inte är så viktigt. Jag har länge drömt om att bli mamma och i augusti -14 föddes vår efterlängtade dotter Ines som blev storasyster till Ester i mars -16. Jag är bosatt vid Vätterns södra ände i Jönköping tillsammans med min ungdomskärlek Jesper.

Sanna – 24år & tvåbarnsmamma
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (16 votes, average: 4,94 out of 5)
Loading ... Loading ...

Wallgren Veronica – I väntan på vårt första barn

Mitt namn är Veronica och jag och min sambo bor tillsammans i en liten stad på västkusten. I bloggen får ni läsa om väntan på vårt första barn som är beräknat i början av maj samt vad vår vardag består av.

Wallgren Veronica – I väntan på vårt första barn
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 3,00 out of 5)
Loading ... Loading ...

nytt liv

Jag läser på gravidbloggar om hur blivande mammor njuter och stolt visar upp sina magar. Jag känner inte igen mig alls. Förutom att graviditeten inte varit problemfri upplever jag att min personlighet gör att jag inte uppfattar detta tillstånd på det normativt underbara sättet som jag läser och hör om. Jag är introvert, privat och uppskattar sällan någon större dos av uppmärksamhet som inte bygger på något jag gjort. Jag har därför ett behov av att berätta om hur jag känner. Jag hoppas även att jag kan hjälpa andra som känner som jag att acceptera sin egen upplevelse av sin graviditet.
Jag är också grundskollärare i en årskurs 1. Snart har jag arbetat som lärare 3,5 år och det här är min första etta. Jag tycker väldigt mycket om mitt jobb. Jag är 30 år och bor med min sambo i Göteborg.

nytt liv
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (13 votes, average: 3,69 out of 5)
Loading ... Loading ...

Solpulver

Jag är en tjej på 25 år, gift och bosatt i Skaraborg. Utbildad djursjukskötare som jobbat på hästklinik och just nu hoppas på att få starta upp en egen klinik tillsammans med mina kolleger. Så 21/12 kom det! Plusset! Eller dubbelstrecket kanske man ska kalla det? Bloggar om graviditet med BF 24/8-16 och om vardagsvärldsliga saker.

Solpulver
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 votes, average: 2,25 out of 5)
Loading ... Loading ...

Silvia Von Lila

I min blogg skriver jag om hur det är att vara gravid för mig, delar många bilder varje dag, jag skriver även om flytten till vårt nya hus och lite om inredning och renovering, jag har även två hundar här hemma som jag gärna fotar och lägger upp och dessutom är jag pysslig och tycker mycket om att vara kreativ och skapa olika pyssel

Silvia Von Lila
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (13 votes, average: 3,38 out of 5)
Loading ... Loading ...

Jag vill, jag kan

Jag började blogga som singelförsökare. Under tre års tid åkte jag danmarksbåt och försökte resultatlöst att bli gravid på egen hand. Samtidigt blev jag av med jobbet.
Så småningom fick jag ett nytt jobb, träffade en trevlig korridorsgranne som hejhopp tre år senare är min make, far till vår två-åring och till en sprillans ny böna i magen som förhoppningsvis blir ett syskon i augusti.

Jag vill, jag kan
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 votes, average: 3,57 out of 5)
Loading ... Loading ...

IVF-mamman

Bloggen handlar om mig, min familj och livets stora och små händelser. Min man och jag träffades för drygt 13 år sedan. Vi försökte få barn tillsammans men efter uteblivet resultat och en fertilitetsutredning fick vi veta att enda sättet för oss att få biologiska barn är IVF (provrörsbefruktning). När vi fick veta vårt problem trodde vi att det skulle gå lätt, men så enkelt var det inte. Det tog fem fullföljda behandlingar (och några avbrutna däremellan) innan det tog sig för första gången. Den 22 maj 2013 fick vi för första gången ett plus på graviditetstestet och den 27 januari, på den beräknade dagen, föddes äntligen vårt mirakel.

Nu har vi precis gått igenom några syskonförsök och lyckats igen, vårt andra plus visade sig den 1 december 2015. Nu hoppas vi att det ska gå vägen även denna gång.
Följ med på vår resa och den psykiska berg-och-dalbanan vi går och gått igenom med alla hormonbehandlingar och all oro och ångest för att något ska hända nu när vi äntligen lyckats. Häng också med i vårt vardagsliv med sonen.

IVF-mamman
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 3,83 out of 5)
Loading ... Loading ...

Page 1 of 4012345»...Last »