IVF-mamman

Bloggen handlar om mig, min familj och livets stora och små händelser. Min man och jag träffades för drygt 13 år sedan. Vi försökte få barn tillsammans men efter uteblivet resultat och en fertilitetsutredning fick vi veta att enda sättet för oss att få biologiska barn är IVF (provrörsbefruktning). När vi fick veta vårt problem trodde vi att det skulle gå lätt, men så enkelt var det inte. Det tog fem fullföljda behandlingar (och några avbrutna däremellan) innan det tog sig för första gången. Den 22 maj 2013 fick vi för första gången ett plus på graviditetstestet och den 27 januari, på den beräknade dagen, föddes äntligen vårt mirakel.

Nu har vi precis gått igenom några syskonförsök och lyckats igen, vårt andra plus visade sig den 1 december 2015. Nu hoppas vi att det ska gå vägen även denna gång.
Följ med på vår resa och den psykiska berg-och-dalbanan vi går och gått igenom med alla hormonbehandlingar och all oro och ångest för att något ska hända nu när vi äntligen lyckats. Häng också med i vårt vardagsliv med sonen.

IVF-mamman
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 3,83 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.