Jungfrufödslar finns!

Undrens tid är ej förbi!
Min uppsyn är inte vän nog och min blick inte tillräckligt oskyldig för att locka honom att avsiktligt skjuta mot mig, men i januari träffades jag av ett vådaskott från Ängeln Gabriels skarpladdade livsbössa. Någon slags tillfällig sinnesförvirring förblindande honom och drev honom att trycka ner avtryckaren, avfyra sitt vapen och skjuta mitt liv i en riktning jag, minst sagt, inte var förberedd på.

Vådaskott eller ej, gudomlig arvsmassa såsom den som självaste Ängels Gabriel besitter är inget en tackar nej till i första taget och nu är det alltså ett faktum:

Ängeln Gabriel ska bli Pappa Gabriel i oktober, vilket väl med någon slags allmängiltig logik innebär att jag själv blir mamma ungefär samtidigt.

Jag har inte direkt varit typen som kastar mig ner över första bästa barnvagnsburet litet knyte för att gulla loss och har, för att uttrycka det milt, en del att lära.

Att lära är jag som tur är lite bättre på och jag ser fram emot en spännande, omvälvande (och ungefär tusen andra beskrivande ord som nog ska snart ska uttalas) resa på vilken ni är varmt välkomna att följa med!

Med hopp om att få dela detta med er,

Jungfru Johanna

Jungfrufödslar finns!
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (25 votes, average: 2,92 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.