Kämpar för ett +

Jaa jag vet inte var jag ska börja !
Som sagt så har jag och min sambo varit tillsammans i ca 6 år, vi har inget bestämt datum så ingen av oss vet exakt hur länge det har varit vi haha=). Jag har velat ha barn sen kanske 2 år tillbaka och min sambo har inte varit riktigt på samma linje, men nu sen december 2014 så har vi bestämt oss för att det äntligen är dags att försöka bli gravida. Jag har aldrig tidigare varit gravid, men har alltid varit duktig med att skydda mig så det är inget som förvånar mig direkt. Min känsla har varit att det känns som att det kommer att ta lite tid innan jag blir gravid, vet inte varför men så har det alltid känns, medans sambon alltid trott att det kommer att gå på mer eller mindre försöket och att vi därför inte behöver skynda på…men ack så fel han hade. Och nu står vi här, 29 år gammal och börjar smått få panik varför det inte vill sig ? Jag vet att det finns dom som har försökt mycket längre än vad vi har och jag vet också att det är normalt att det kan ta tid men man kan inte hjälpa att känna frustration ändå och fundera om det är något fel. Många säger att man inte ska tänka så mycket på det, men hur ska man undvika att tänka på det när det enda man önskar är att bli gravid ??
Jaa alla dessa tankar snurrar runt och runt hela tiden i huvudet. Sambon har nog det betydligt lättare och tänker nog inte lika mycket på det som jag.
Det finns så mycket jag redan nu vill skriva, men jag ska i nästa uppdatering försöka sammanfatta dom 4 månaderna som gått och berätta vad som hände i februari månad då min mens för första gången va sen 1 vecka…och vad som hände sen !?

Kämpar för ett +
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 2,50 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.