Lita på ditt öde

En lång och utförlig beskrivning: Mitt namn är Malin, jag är 26 år och bosatt i Qatar. Hit flyttade jag oktober 2012 då jag träffade mannen i mina drömmar här i Maj samma år. Det var en riktig kärlekssaga och den 7 december samma år förlovade vi oss och den 20 juni 2013 blev vi man och hustru. I juli planterades ett litet frö i min mage som kom att växa sig till vår underbara son Adrian som föddes den 29 Mars 2014. Jag bloggar om vardagen här i Qatar som inte alls är som hemma i Sverige, om mig och min kärlek och självklart om vår son. Ni får följa Adrians utveckling och även min som mamma. Hittar gärna nya bloggar att följa och tar gärna emot råd och diskussioner oss föräldrar emellan i kommentarsfältet.

Lita på ditt öde
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 2,83 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.