Mamma för första gången

Jag är inte långt gången, i vecka 8. Men min plan är att blogga om min graviditet, precis som det är, rosor med dess törnar. Jag kommer skriva om alla tester man gör och vad det innebär.
Jag och min kille ska även flytta till hus, ska skriva kontraktet på måndag. Så min blogg kommer att handla om flytten till ett samhälle för att kunna uppfostra vårt barn på ett ställe vi tycker är lämplig just för vårt barn.
Så i början kommer bloggen att handla om hur det är att försöka bli gravid, hur det är att sen får positivt resultat på stickan osv, alla förberedelser.
Jag tänker vara 100% ärlig i bloggen.
Jag kommer även att berätta om andras historier, hur deras graviditeter var och hur det är nu när dom blivit föräldrar.

Jag har fortfarande inte berättat för familj, vänner och arbetskamrater om att jag och min kille väntar barn, så därför kommer jag inte att gå ut med mitt namn riktigt ännu, vill vänta tills det är lite säkrare att barnet kommer överleva. Men så fort vi har berättat så kommer bloggen att bli personligare, med foton och namn.

Mamma för första gången
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 2,83 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.