Mamma i Marbella

Mitt namn är Ida Tuovinen, jag är 21 år, 22 i April. Jag har i 3 års tid jobbat som makeup artist, och i några år även hållt på med modellande. Först började det som en kul grej att stå framför kameran, men sen blev jag signad av agentur och har gjort många olika modelljobb. För ca fyra månader sedan bestämde jag och min sambo och fästman oss att flytta till Marbella i Spanien. Vi har två av våra bästa vänner här nere och dem tjatade lite på oss att vi skulle flytta. Helt ärligt var vi inte så svårövertalade, utan en utomlandsflytt har alltid varit en dröm för oss båda. Vi älskar värmen och ville göra ngt nytt! Vi hyrde ut våran mysiga lägenhet i Stockholm, där vi bott i nästan två år innan vi flyttade hit. Tidigare är båda från en liten håla som heter Sjuntorp och ligger ca 1 mil söder om Trollhättan. För snart 2 månader sedan gjorde jag ett positivt graviditetstest vilket gjorde oss superglada! Vi har hängt ihop i snart 5 år jag och Johan, vi älskar och stöttar varandra jämt så en liten knoddis kändes helt rätt. Jag kommer skriva mycket om hur det är att vara gravid i Spanien, om min graviditet som varit väldigt svår hittils och andra saker som rör vår vardag! Våran bebis är beräknad att komma till världen den 2 augusti !

Mamma i Marbella
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (13 votes, average: 2,54 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.