mammatilltvasma

Jag blev gravid året jag skulle fylla 19år. En överraskning. Jag hade träffat Alexi’s pappa i fem månader. Han blev glad och jag arg.
Jag var inte redo för ett barn. Jag festade mycket och jag levde ett liv som jag inte ville släppa. Det gick några veckor och jag vande mej vid tanken. Det är ett stort steg. Alexi kom till världen 26/4-12 och jag fick veta va livet gick ut på. Jag och hennes pappa fick lära oss att leva med varandra. Det höll ett år ungefär och sen gick vi skilda vägar. Vi har en bra relation idag men det var tungt att vara ensamstående och knappt få in pengar. Men det gick! Man ska inte ge sig.

Jag har nu träffat min dröm man. Vi träffades i maj och någonstans där har det varit vi. Vi flyttade ihop redan i juli. Men vi har hela tiden varit säker på våran sak. Utifrån kan jag förstå att man undrar men vi vet va vi vill och vi har samma mål i livet. I aug förlovade vi oss och i sep blev jag gravid. Mini är beräknad den 22/6-14. Vi längtar som galningar!

Ja detta är väll mitt liv och sen skriver jag om allt som händer i mitt liv. Ibland långa inlägg om vad som hänt under dagen. Ibland bara massa tankar. Jobbiga som inte. Jag hoppas att jag kan vara någon som unga mammor vågar vända sig till. Jag sitter på en hel del info om att vara ung mamma trots att jag fyller 23 år samma år som mini kommer. Tack för mej:)

mammatilltvasma
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 votes, average: 2,67 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.