mitt liv som Beatrice

Mitt namn är då Beatrice, jag är 25 år gammal. Jag kommer ifrån de pittoreska skogarna i Medelpad men 2011 följde jag Mannen i mitt liv till Sundsvall och blev stadstös! I bloggen kan man följa mitt liv som gravid/ nybliven mamma där jag är rätt öppen med det mesta kring mitt liv. Jag blev 2014 diagnostiserad med emotionell instabil personlighetsstörning men försöker ta det med en nypa salt och kan många ggr nästan skratta åt mitt totalt skeva sätt att tänka. Hur konstigt det än låter! Min blogg är min ventil där jag ventilerar det som faller mig in just då eller om jag bara vill berätta om min dag! :) Säkert glöm en massa redan nu

mitt liv som Beatrice
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 1,83 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.