Ung mamma

Mitt namn är Mari-Louise, jag är född och uppväxt i Värmland men bor nu lite utanför Göteborg tillsammans med min pojkvän. Jag pluggar till stylist och är inne på mitt sista år nu men jag kommer inte kunna läsa klart vårterminen för att vi väntar vårt första barn :) i januari är det beräknat. Jag är 18 år gammal och han är 20 år. Det kan vara tufft att vara gravid oavsett ålder. Du bär på ett liv inuti din kropp.
Vissa dagar känner man sig svullen, har ont i ryggen, benen och överallt. Allt är skit och alla är bara idioter som inte förstår dig !!! Man känner sig osexig och klumpig och har svårt att förstå hur vissa kan bete sig.. Andra dagar så känner man bara ***** vad det är härligt att vara gravid och man riktigt njuter att ha magen i vädret och vagga fram när man går, tills det börjar göra ont…. förbannade foglossning….
Oavsett om du mår bra eller dåligt under graviditeten så väntar vi alla på samma sak, nämligen att få träffa vårt älskade & efterlängtade barn.

Ung mamma
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (33 votes, average: 2,85 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.